Wanneer uw kabel vastzit aan een oplaadstation, volg dan de volgende instructies:

a) Wacht even en probeer het opnieuw.

b) Gebruik de noodontgrendelingsknop in de auto. De locatie van de knop wordt beschreven in de handleiding van uw auto.

c) Zoek naar een noodontgrendelingsknop op het station (slechts enkele stationmodellen hebben deze knop).

d) Als alle bovenstaande stappen het probleem niet oplossen, bel dan de exploitant van het oplaadstation. U vindt het hotline-nummer bij het oplaadstation of in onze app. Houd er rekening mee dat we geen oplaadstations bezitten of exploiteren en dat we geen externe toegang tot deze stations hebben. Alleen de exploitant heeft op afstand toegang tot het station.