Kan ik de intercharge-app gebruiken? Helaas is het niet mogelijk om de intercharge-app te gebruiken met de inloggevens van uw plugsurfing. Intercharge en plugsurfing zijn twee verschillende service-aanbieders. U vindt alle oplaadpunten met het intercharge-etiket ook in de plugsurfing-app. Ze zijn allemaal toegankelijk via plugsurfing. Daarvoor kunt u ook de QR-code gebruiken. De intercharge-app is een service voor Emobility Service Provider die geen eigen app aanbiedt.