Wanneer uw oplaadsleutel is geactiveerd, zou deze moeten werken voor alle oplaadstations die RFID-toegang toestaan. U kunt dit controleren in onze app en op de kaart. Als een oplaadstation uw sleutel niet aanvaardt, is dit waarschijnlijk om een van de volgende redenen:

1. Het oplaadstation is offline Als het oplaadstation offline is, kan de RFID-sleutel niet worden goedgekeurd door het oplaadstation. Gewoonlijk zijn oplaadstations via een mobiele datalink (zoals uw smartphone) met het internet verbonden. In sommige gebieden kan een dergelijke datalink van tijd tot tijd niet worden gegarandeerd vanwege een onvoldoende netwerkdekking. In dit geval helpt het om een paar minuten te wachten en het opnieuw te proberen. Houd er rekening mee dat: Foutmeldingen zoals "Autorisatie mislukt" of "Autorisatie niet mogelijk" betekenen niet dat uw oplaadsleutel niet werkt. Helaas tonen veel oplaadstations dit bericht wanneer ze offline zijn.

2. Het oplaadstation maakt geen deel uit van het plugsurfing-netwerk Voor deze oplaadstations hebben we nog geen contract met de exploitant - het oplaadstation is daarom niet toegankelijk via plugsurfing. U kunt al onze oplaadstations in de app of op de kaart bekijken. Ze zijn allemaal toegankelijk via plugsurfing.