Wanneer uw auto volledig is opgeladen, wordt de oplaadsessie automatisch beëindigd.

Een oplaadsessie eerder stopzetten:

- Als u onze oplaadsleutel gebruikt: houd uw sleutel opnieuw aan het station om de oplaadsessie te beëindigen.

- Als u onze app gebruikt: klik op de knop "Stoppen" om de oplaadsessie te beëindigen. In Duitsland stopt u meestal een sessie door uw auto te ontgrendelen.

Onze tips vóór het opladen:

- We raden aan de prijzen op onze app of onze website te controleren vóór elk oplaadproces.

- Opladen bij snelladers is veel duurder dan opladen bij normale oplaadstations. Controleer voordat u aansluit op een snellader of het snelheidsvoordeel de moeite waard is in vergelijking met de hogere kosten van uw elektrische auto.