Afhankelijk van het station kunt u een oplaadsessie beginnen met de RFID-oplaadsleutel of met de app. Deze informatie wordt u getoond in de gedetailleerde informatie van het oplaadstation. Gebruik de filters in de app om u de oplaadstations te tonen die compatibel zijn met uw auto, de oplaadsleutel of de activering van de app.

Een sessie beginnen met de app: klik op de kaart op het oplaadstation dat u wilt gebruiken en de gedetailleerde informatie over de status van het oplaadstation verschijnt. Klik op de knop "Starten" om een sessie te beginnen. Deze knop wordt alleen weergegeven bij stations die app-betaalbaar zijn.

Een sessie beginnen met de oplaadsleutel: houd de oplaadsleutel bij het gemarkeerde aansluitpunt en de oplaadsessie begint na een paar seconden. Afhankelijk van het station, kunt u uw auto vóór of na de autorisatie aansluiten.

Hebt u een probleem met het opladen?

- Als het station niet werkt of als er een probleem is met het station zelf, neem dan rechtstreeks contact op met de exploitant. Het hotline-nummer is bij het station of in onze app te vinden.

- Als u een probleem ondervindt met de app of met uw oplaadsleutel, kunt u contact met ons opnemen via dit nummer: +49 (0)30 95 99 814 10 (9:00 - 18:00).

Onze tips vóór het opladen:

- We raden aan de prijzen op onze app of onze website te controleren vóór elk oplaadproces.

- Opladen bij snelladers is veel duurder dan opladen bij normale oplaadstations. Controleer voordat u aansluit op een snellader of het snelheidsvoordeel de moeite waard is in vergelijking met de hogere kosten van uw elektrische auto.