U kunt uw oplaadsleutel activeren via onze app of onze website. - Log in op uw account met uw e-mailadres en wachtwoord - Ga naar de sectie "Oplaadsleutel/RFID-kaart" - Voer de ID van de oplaadsleutel in. U vindt de ID op de achterkant van de oplaadsleutel - Klik op "Activeren" - U zou de nieuw geactiveerde sleutel onderaan moeten zien. Merk op dat het activeren van uw oplaadsleutel in alle oplaadnetwerken tot 24 uur kan duren.